Acestea joacă un rol în creșterea celulelor și în răspunsul la deteriorarea ADN-ului.

Fiecare stat trebuie să trimită CDC planuri detaliate de testare și repere – primul raport trebuia să fie programat pe 31 mai, iar un al doilea raport este programat pe 15 iunie.

Laboratoarele de stat au, de asemenea, nevoie de finanțare susținută pentru a angaja lucrători de laboratoare pregătiți pentru a reface forța de muncă îmbătrânită și stresată.

„Nu au ieșit niciodată și au spus că suntem la punctul de rupere”, a spus Blank. „Nu mă aștept niciodată să spună asta. Dar am fost director de laborator și bănuiesc că sunt aproape de punctul de rupere.”

Urmăriți reporterul pe Twitter @kalltucker sau e-mail-i la alltuck@usatoday.com

MILWAUKEE – Imagini uimitoare, nemaivăzute până acum, arată că noul coronavirus deturnează proteinele din celulele noastre pentru a crea tentacule monstruoase care se ramifică și pot transmite infecția celulelor învecinate.

Descoperirea, însoțită de dovezi ale unor medicamente potențial mai eficiente împotriva COVID-19, a fost publicată sâmbătă în revista Cell de o echipă internațională de oameni de știință.

Concentrându-se pe comportamentul fundamental al virusului – modul în care deturnează proteinele umane cheie și le folosește pentru a ne aduce beneficii și a ne face rău – echipa a reușit să identifice o familie de medicamente existente numite inhibitori de kinază care par să ofere cel mai eficient tratament de până acum pentru COVID 19.

„Am testat un număr dintre acești inhibitori de kinază, iar unii sunt mai buni decât remdesivirul”, a spus Nevan Krogan, unul dintre cei peste 70 de autori ai noii lucrări și director al Institutului de Bioștiințe Cantitative de la Universitatea din California, San Francisco.

Alkotox: Știința reînnoirii ficatului. Descoperă-l pe https://alkotox-website.com/ și întinerește-ți ficatul.

Deși remdesivirul nu a fost încă aprobat pentru utilizare împotriva COVID-19, autoritățile de reglementare din SUA permit „utilizarea de urgență” a medicamentului la pacienții spitalizați.

Krogan a spus că testele cu inhibitori de kinază au arătat că unii, inclusiv Gilteritnib și Ralimetinib, necesită concentrații mai mici decât remdesivir pentru a ucide 50% din virus.

Noul studiu, care a implicat experimente folosind celule de la oameni și altele de la maimuțe verzi africane, arată că virusul cunoscut sub numele de SARS-CoV-2 este deosebit de capabil să perturbe comunicațiile vitale. Aceste comunicări au loc atât în ​​interiorul celulelor, cât și de la o celulă la alta.

„Această lucrare arată cât de complet este capabil virusul să reconecteze toate semnalele care au loc în interiorul celulei. Este cu adevărat remarcabil și este ceva care are loc foarte rapid (de îndată ce două ore după ce celulele sunt infectate)”, a spus Andrew Mehle. profesor asociat de microbiologie medicală și imunologie la Universitatea din Wisconsin-Madison.

Sistemul de comunicații cunoscut sub numele de semnalizare celulară permite celulelor să crească și să detecteze și să răspundă la amenințările externe. Erorile în semnalizarea celulelor pot duce la boli precum cancerul și diabetul.

Mehle, care nu a fost implicat în studiu, a spus că lucrările arată că oamenii de știință se luptă cu un inamic descurajator în noul coronavirus.

Mulți oameni de știință au examinat mii de medicamente deja aprobate pentru alte utilizări pentru a determina dacă pot fi utilizate și pentru a trata COVID-19.

„Nu facem asta”, a spus Krogan. „Spunem: „Să înțelegem biologia care stă la baza modului în care virusul ne infectează și să folosim asta împotriva virusului”. "

În căutarea unor tratamente, mulți oameni de știință s-au concentrat asupra proteinelor cheie din virus – în special proteina Spike, care permite celulelor virale să se atașeze de celulele umane.

Krogan și echipa sa au privit în direcția opusă, concentrându-se pe proteinele umane, în loc de cele din virus. Zeci de proteine ​​umane joacă un rol critic în procesul bolii, deoarece virusul are nevoie de ele pentru a infecta oamenii și pentru a-și face copii.

Există un avantaj important în dezvoltarea unor tratamente care vizează proteinele umane, mai degrabă decât cele virale. Proteinele virale pot suferi mutații, determinându-le să dezvolte rezistență la medicamentele vizate de ele. Proteinele umane sunt mult mai puțin probabil să sufere mutații.

În aprilie, Krogan și colegii săi au publicat un studiu în revista Nature care arată că 332 de proteine ​​umane interacționează cu 27 de proteine ​​virale.

Feixiong Cheng, un cercetător doctor care conduce un laborator la Institutul de Medicină Genomică a Clinicii Cleveland, a numit maparea interacțiunilor dintre aceste proteine ​​„o strategie nouă” și „puternică” pentru găsirea medicamentelor existente care ar putea ajuta pacienții cu COVID-19.

În noul studiu, echipa internațională a lui Krogan a analizat mai în profunzime biologia, concentrându-se pe modul în care noul coronavirus modifică un proces complex numit fosforilare. Acest proces acționează ca o serie de comutatoare pornit-oprit pentru diferite activități celulare, inclusiv creșterea, diviziunea, moartea și comunicarea între ele.

„Ceea ce au făcut este într-adevăr un următor pas fantastic”, a spus Lynne Cassimeris, profesor de științe biologice la Universitatea Lehigh, explicând că lucrarea se bazează pe lucrarea anterioară și aplică cunoștințele de biologie celulară dobândite în ultimii 30 de ani.

„Este un salt uimitor. Știm că virusul trebuie să manipuleze aceste proteine ​​umane. Acum avem o listă cu ceea ce se schimbă în timp”.

Cassimeris a spus că cartografierea acestor modificări permite cercetătorilor să caute medicamente care pot interveni în anumite puncte.

Oamenii de știință au descoperit că comutatoarele pornit-oprit s-au schimbat semnificativ în 40 din cele 332 de proteine ​​care interacționează cu noul coronavirus.

Modificările apar deoarece virusul fie creează, fie reduce 49 de enzime numite kinaze. Apelarea în sus sau în jos a kinazelor le determină să modifice 40 dintre proteinele care interacționează cu virusul.

Imaginați-vă kinazele ca paznici care ne protejează sănătatea până când noul coronavirus le întoarce împotriva noastră. În fiecare caz, totuși, noul studiu a identificat tratamente care pot împiedica virusul să transforme paznicii în atacatori.

Virusul deturnează cel mai puternic o kinază numită CK2, care joacă un rol cheie în cadrul de bază al celulei, precum și în creșterea, proliferarea și moartea acesteia.

Acest lucru i-a determinat pe oamenii de știință să investigheze un medicament numit Silmitasertib. Testele au descoperit că acest medicament inhibă CK2 și elimină noul coronavirus.

Ei au descoperit, de asemenea, că virusul are un efect dramatic asupra unei căi – un grup de kinaze care formează o cascadă un pic ca niște domino care cad. Virusul deturnează această cascadă, astfel încât rezultatul final devine o reacție excesivă periculoasă a sistemului nostru imunitar.

Descoperirea studiului asupra acestei căi poate ajuta la explicarea reacției excesive extreme – o furtună de citokine – care determină sistemul imunitar să omoare atât țesutul sănătos, cât și cel bolnav, ducând la mai mult de jumătate din decesele cauzate de COVID-19.

Ucigaș major de COVID-19: UW se alătură unui studiu de droguri care vizează oprirea răspunsului imunitar slăbit

Și aici, oamenii de știință au reușit să identifice tratamente, inclusiv medicamentul experimental pentru cancer Ralimetinib, care poate preveni reacția excesivă a sistemului imunitar.

Autorii noului studiu au mai descoperit că virusul dăunează unei familii de kinaze numite CDK. Acestea joacă un rol în creșterea celulelor și în răspunsul la deteriorarea ADN-ului. Un medicament experimental numit Dinaciclib poate fi eficient în contracararea acestui atac viral.

În cele din urmă, Krogan și colegii săi au descoperit că virusul deturnează și o kinază care ajută celulele să rămână sănătoase în diferite medii și curăță celulele deteriorate. O moleculă mică numită Apilimod vizează această kinază și a fost capabilă să împiedice virusul în testele de laborator.

Krogan, care este și investigator la Gladstone Institutes de la UCSF, a declarat că strategia de examinare a kinazelor umane afectate de virus s-a dovedit fructuoasă.

„Kinazele sunt un set de proteine ​​foarte drogabil în celulele noastre”, a spus el.

Urmărește-l pe Mark Johnson pe Twitter: @majohnso

Leer en español

După ce oficialii federali din domeniul sănătății au declarat marți că recomandă o pauză în administrarea vaccinului Johnson & Johnson COVID-19, Indiana a urmat exemplul.

Directorul medical al Departamentului de Sănătate din Indiana, Lindsay Weaver, a declarat că statul a notificat „toți furnizorii noștri de vaccinuri” care administrează vaccinul Johnson și Johnson să întrerupă utilizarea acestuia.

Mișcarea vine după ce Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au anunțat că examinează șase cazuri raportate de cheag de sânge rar găsit la femei după ce au primit vaccinul cu o singură injecție.

Iată ce înseamnă asta pentru Hoosiers:

Ce se întâmplă dacă sunt programat pentru un vaccin Johnson și Johnson în Indiana?

Indianapolis Motor Speedway a fost programată marți să organizeze o altă clinică de vaccinare în masă, oferind doar vaccinul Johnson și Johnson.

Departamentul de sănătate de stat a declarat de atunci că va trimite vaccinul Moderna în două doze la IMS „pentru ca Hoosiers să poată continua să se vaccineze fără întrerupere”.

Weaver, ofițerul medical șef, a declarat că statul a început să trimită mesaje text cu puțin timp înainte de ora 9 dimineața, oferind o doză de Moderna celor programați să primească vaccinul Johnson & Johnson, marți, la IMS.

Ea a menționat că lucrătorii anunță, de asemenea, persoanele care sosesc pe autostradă cu privire la schimbare și a spus că aproximativ 95% dintre oameni de la ora 9:30 au decis să primească vaccinul Moderna.

„Îi anunțăm pe toți cei care vin să caute mai multe informații”, a spus ea.

Ce se întâmplă dacă sunt programat la o altă clinică?

Hoosiers programați să primească vaccinul Johnson și Johnson în zilele următoare ar trebui să își păstreze programările, a spus Weaver.

Statul are acces atât la vaccinurile Pfizer, cât și la Moderna „din mai multe căi diferite”, a spus Weaver, făcând referire la planuri pentru viitor pe care „putem face tranziția și folosi vaccinurile chiar acum pentru a le pune în arme”.

La fel ca IMS, Weaver a spus că și alte site-uri de vaccinare din stat fac planuri pentru a continua vaccinările fie cu Pfizer, fie cu Moderna. Dar ea a remarcat că unele site-uri ar putea fi nevoite să întrerupă vaccinările și să „reprogrameze pentru o dată ulterioară”.

Ce se întâmplă dacă am primit deja vaccinul Johnson & Johnson?

Începând cu 12 aprilie, peste 6,8 milioane de doze de vaccin J&J au fost administrate în SUA

Weaver a remarcat până acum doar șase persoane din SUA – toate femeile cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani – au experimentat cheaguri de sânge rare care au determinat pauză și a spus că Hoosiers „poate fi siguri că acest lucru pare să fie cel puțin extrem de rar”.

„Cu toate acestea, dacă aveți dureri de cap, dificultăți de respirație, dureri în piept, oricare dintre aceste lucruri în cele trei săptămâni după ce v-ați administrat vaccinul, atunci da, trebuie să solicitați asistență medicală și să discutați cu furnizorul de asistență medicală”, ea. a spus.

Ce înseamnă acest lucru pentru efortul de vaccinare din Indiana?

Impactul pauzei asupra efortului de vaccinare din Indiana nu va fi cunoscut până când oficialii din domeniul sănătății vor stabili cât de mult va dura pauza.

CDC va convoca o reuniune a Comitetului consultativ pentru practicile de imunizare miercuri pentru a revizui în continuare cele șase cazuri și a evalua potențiala semnificație a acestora, iar oficialii din Indiana vor aștepta să le audă constatările.

„Cred că va trebui să vedem exact cât durează această pauză”, a spus Weaver. „Dacă vor veni cu o recomandare conform căreia acesta este ceva pentru care trebuie să monitorizăm sau dacă va fi de fapt întreruptă pentru o perioadă. perioadă lungă de timp."

„Desigur, avem nevoie de mai multe vaccinuri aici, în Indiana”, a adăugat ea. „De fiecare dată când primim mai puțin sau nu avem capacitatea de a da atât de mult pe cât ne-am dori, atunci, desigur, asta poate afecta eforturile noastre de vaccinare. ”

Weaver a spus că înalți oficiali din domeniul sănătății se vor întâlni marți pentru a discuta planurile pentru viitor.

„Cred că vom ști mult mai multe în următoarele două zile”, a spus ea.

Contactați Lawrence Andrea la 317-775-4313 sau landrea@indystar.com . Urmărește-l pe Twitter @lawrencegandrea .

Leer en español

După ce guvernul a recomandat suspendarea utilizării vaccinului Johnson & Johnson COVID-19 în doză unică, Departamentul de Sănătate din Indiana a anunțat marți că va retrage temporar vaccinul din clinicile sale.

Vestea a venit în timp ce statul se pregătea să demareze o clinică de vaccinare de șase zile pe Indianapolis Motor Speedway folosind vaccinul Johnson & Johnson. Acea clinică va folosi acum vaccinul Moderna, au anunțat oficialii de sănătate de stat marți dimineață.

Marți mai devreme, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au anunțat că va recomanda „o pauză” în utilizarea vaccinului după ce au observat șase cheaguri de sânge rare severe la persoanele care au primit vaccinul.

Contents

© 2019 Robson Cesar
Desenvolvido por 10Ex